Betrouwbare en zeer goede hulp

Rated 5 out of 5
17 maart 2022

Ik ben super tevreden met de hulp die Jack mij aanbood. Er komt een snelle reactie op mijn hulpvraag en hij denkt mee in oplossingen, bij ingewikkelde problemen gaat Jack net zo lang door tot de oplossing gevonden is. Ook betrouwbaarheid is een belangrijke factor wat bij Jack in goede handen is. Samenvattend Toppy!

Maaike Hiemstra

Super tevreden!

Rated 5 out of 5
17 maart 2022

Vorig jaar juni was ik helemaal klaar met mijn trage computer.

Op dat moment kreeg ik de flyer van CSence-IT en heb ik direct contact opgenomen. Jack heeft APK uitgevoerd, schone Windows 10 geïnstalleerd en Microsoft Office 2019 pro plus. Daarnaast heeft hij de diverse emailadressen geordend en wat niet nodig is verwijderd. Ook de laptop heeft hij onder handen genomen en ervoor gezorgd dat ik mijn email ook via laptop en telefoon prima kan gebruiken.

Het fijne van Jack is dat hij goed luistert, geduldig en toegankelijk is. Jack is in staat om in “Jip en Janneke” taal uitleg te geven zodat ik begrijp wat hij heeft gedaan en hoe ik e.e.a. kan doen. Nog steeds erg blij met een snel werkende computer en geordende mailadressen.

Yolanda Schaap-van Veen

TinkOm Coaching & Training

Yolanda Schaap-van Veen

Zeer tevreden

Rated 5 out of 5
11 maart 2022

Alweer enige maanden geleden contact opgenomen met CSense IT omdat mijn computer niet echt meer up to date was en wel erg traag werd en ik daar als digibeet helemaal niks mee kan. Ik heb toen op advies van Jack de CSense IT APK laten uitvoeren en ook heeft hij mijn computer extra beveiligd.

Toen ik zei dat mijn printer af en toe kuren had, zijn die ook nog even door hem opgelost!

Jack is een hele aardige en kundige kerel die het geen probleem vond om in de avond langs te komen om de boel op te halen en weer terug te brengen en voor zover ik dat kan bepalen, alles tegen zeer redelijke prijzen.

Alles loopt inmiddels alweer een tijd als een tierelier, dus ik ben heel tevreden en raad CSense IT van harte aan.

Alida van Leeuwen

Goede en vakkundige hulp!

Rated 5 out of 5
9 maart 2022

Al een aantal keren goed en snel geholpen met problemen met mijn internetverbinding en wifi en mijn computer. Ook in het weekend kwam Jack mij snel helpen. Voor een oude computer een Windows 10 licentie bij hem aangeschaft en nog een laptop via hem aangeschaft waar ik erg blij mee ben.

Kortom, ben zeer tevreden over de service die hij verleent.

Marianne Reiber——————————————

LAAT HIERONDER JE REVIEW ACHTER.