CSense IT IconCSense IT

Skutsje 14, Stiens

5,0 11 reviews

 • Avatar Yolanda Schaap-van Veen ★★★★★ 2 maanden geleden
  Super tevreden!
  Vorig jaar juni was ik helemaal klaar met mijn trage computer.
  Op dat moment kreeg ik de flyer van CSence-IT en heb ik direct contact opgenomen. Jack heeft APK uitgevoerd, schone Windows 10 geïnstalleerd en Microsoft Office
  … lees meer 2019 pro plus. Daarnaast heeft hij de diverse emailadressen geordend en wat niet nodig is verwijderd. Ook de laptop heeft hij onder handen genomen en ervoor gezorgd dat ik mijn email ook via laptop en telefoon prima kan gebruiken.
  Het fijne van Jack is dat hij goed luistert, geduldig en toegankelijk is. Jack is in staat om in “Jip en Janneke” taal uitleg te geven zodat ik begrijp wat hij heeft gedaan en hoe ik e.e.a. kan doen. Nog steeds erg blij met een snel werkende computer en geordende mailadressen.
  Yolanda Schaap-van Veen
  TinkOm Coaching & Training
 • Avatar Edwin Hoekstra ★★★★★ een jaar geleden
  Wat de website beschrijft is ook daadwerkelijk de aanpak!
  Ik ken Jack al jaren ....hij kan niet anders als kwalitatief oorzakelijk denken, gegrond advies geven en desgewenst voor u uitvoeren. Hierbij echter goed rekening houdend met uw
  … lees meer gebruik en toepassingen (waardoor geen overmatige / niet noodzakelijke kosten en/of overdimensionering zal ontstaan). In andere woorden; 1x per week boodschappen doen vereist geen A-klasse SUV. Dit kan natuurlijk wel:-)
 • Avatar Eline Jansen ★★★★★ een jaar geleden
  Jack geeft een heldere vertaling van het probleem waar zelfs een digibeet mee uit de voeten kan. Vriendelijk, goede service en snel handelen. Aanrader! 🙂
 • Avatar Maaike Hiemstra ★★★★★ een jaar geleden
  Goede service. Zeer goed bevallen bij het oplossen van mijn computerprobleem. Heldere communicatie en snelle reactie op mijn hulpvraag. Goed adres voor Stiens en omgeving.
 • Avatar Gerard Kruiderink ★★★★★ een jaar geleden
  Jack is al jaren onze computerman en lost altijd al onze problemen snel op. Ook 2 nieuwe (refurbished) computers bij hem gekocht. Recent nog Windows 7 naar Windows 10 upgrade gedaan en de harde schijf door een SSD vervangen.
  Jack is zeer
  … lees meer kundig en erg vriendelijk en servicegericht en we kunnen hem altijd bellen als er wat is.
  Kortom, wij zijn super tevreden met hem.
 • Avatar Dirk Coster ★★★★★ een maand geleden
  Wederom zeer tevreden over de snelle en goede service van Jack. Mijn laptop bleef 's avonds hangen in een update proces bij het afsluiten en wilde ook niet meer opstarten en ik had hem de volgende dag nodig voor een presentatie. Laptop … lees meer 's avond om 22u nog gebracht en de volgende morgen was hij weer klaar en kwam Jack hem terugbrengen.

Klik HIER om alle Google reviews te zien.
Klik HIER om een Google review te schrijven.